Beskrivning

Jag är en självlärd fotograf, det är naturfotografering som jag ägnar mig mestadels åt. En del av mina bilder kanske kan vara svåra att tolka medans andra är lättare. Många av mina bilder är lämpliga för inredning kanske i en väntsal eller restaurang eller varför inte hänga upp en unik bild i ditt hem. Om du har tittat in här på min sida får du gärna skriva något i gästboken, det är alltid roligt med en hälsning.

Referenser

Ödehus En sommarutställning i Stensjö by

En utställning som visades i Stensjö by i två säsonger. Den här utställningen gjordes i samarbete med andra personer och handlade om ödehus. Efter utställningen gjordes den i tryckt format samt i PDF.

Utställningar

Jag har även haft ett flertal utställningar på olika caféer här i Oskarshamn, även varit med och organiserat lite större utställningar i Svallidens allianskyrka.

Utrustning

Digital

Prislista

Ser du någon bild som du gillar, tveka då inte att höra av dig. Jag använder mig utav Crimson till utskrifter, det går såklart även att beställa på andra material exempelvis canvas. Kontakta mig då genom mail, så kanske vi kan komma överens om något.

Hemsida

mojjephoto.fotosidan.se

Epost